SHL bjuder på spänning och överraskningar

luleå frölundaDen Svenska Hockeyligan, eller SHL som det också kallas, är i full gång. Serien ses redan från start som annorlunda än tidigare år. Lag som är sämre tippade gör bättre ifrån sig än tidigare trott och bra tippade lag gör mindre bra framträdanden i ligan. Både Djurgården och Leksand har haft det tufft ute på isen.

Inledningen till SHL i år har brutit mönster från tidigare år kan man helt klart säga, så det är kanske inte helt lätt för den som vill betta på svensk hockey. Det är smart att kolla in Unibet odds på SHL, det gäller att tänka till denna säsong om man vill håva in sina rader. Det bjuds helt klart på spänning och överraskningar utan dess like!

Malmö och Karlskrona har rört till det i toppen

Lag som Malmö och Karlskrona har ställt till det i toppen av tabellen, skriver Aftonbladet. Malmö, Frölunda och Luleå är tillräckligt starka för att utmana och helt plötsligt finns det en ny topp i seriens matcher. Samtidigt har det inte riktigt lossnat för de senaste årens seriesegrare Skellefteå. Man kan ju helt enkelt inte göra annat än att undra vad som händer.

Leksand fick mardrömsstart i SHL

Leksands ordförande Åke Norström erkänner att det är något som gått snett och det måste åtgärdas inom laget. Detta i och med deras dåliga start i SHL. Efter 11 matcher har de inte gjort mer än 14 mål, de ligger för tillfället sist med sina 5 poäng enligt en artikel i Expressen. Norström kommenterar även att det är för tidigt på säsongen för att det ska finnas bra spelare ute på marknaden, men nu finns inte alternativet att ta in nya spelare. Det handlar helt enkelt om att det måste släppa för laget så att de kan börja göra mål.

Djurgården ligger näst sist

I Dagens Nyheter kan man läsa om Djurgården, som nu ligger näst sist i tabellen med bara 2 segrar på 12 matcher. Det var en spännande match som spelades mot Växjö senast, som i slutet såg ganska ljus ut för Djurgården, när Växjö i slutminuterna slog in segerpucken.

Kommande matcher för Djurgården:

  • Hemma mot Rögle BK – 27 oktober.
  • Hemma mot Frölunda – 10 november.
  • Borta mot Brynäs – 12 november.
  • Hemma mot Skellefteå – 15 november.
  • Borta mot Örebro – 17 november.